Η κυτταρίτιδα ή αλλιώς “τοπική λιποδυστροφία” είναι η ανομοιογενής εναπόθεση μορίων λίπους και κατακράτησης νερού ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Στην ουσία, στο σημείο όπου εμφανίζεται η κυτταριτιδα γίνεται κακή αιμάτωση αλλά και διόγκωση των λιποκυψελών, με αποτέλεσμα ο συνδετικός ιστός να χάνει την ελαστικότητα του. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η ανομοιομορφία στο δέρμα που συχνά είναι ιδιαιτέρως εμφανής.

Στο Sentire Massage εφαρμόζουμε την πιο σύγχρονη μέθοδο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με άμεσα ορατά αποτελέσματα.Συνδυασμός στοχευμένου-λεμφικου massage,στους γλουτούς,μηρούς,αλλά και στην κοιλία,καθώς και ειδικής τεχνικής μάλαξης με βεντούζες σιλικόνης εμποτισμένες σε ειδικό έλαιο σύσφιξης σώματος και στο τέλος wrap  σώματος με άργιλο ή ginger body cream scrub

Η μέθοδος αυτή βοηθά στην ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας  και καταφέρνει να απομακρύνει την κατακράτηση υγρών που είναι υπαίτια για την εμφάνιση οιδήματος. Διώχνει τα νεκρά κύτταρα αλλά και τους ρύπους διευκολύνοντας την διείσδυση σε βάθος της κρέμας και άρα και την καλύτερη δράση της. Παράλληλα, συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων και υγιών κυττάρων αλλά και ενισχύει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης που με την σειρά τους είναι αρωγοί στην σύσφιξη αλλά και την ενίσχυση του συνδετικού ιστού.

Προτεινόμενη Διάρκεια Συνεδριών :10

 

Διάρκεια Συνεδρίας; 90′

Τιμή                        : 60€

 

Ειδική Τιμή Πακέτου για 5 Συνεδρίες .Τιμη 50€/ανά συνεδρία