Η λέμφος είναι ένα διαυγές και άχρωμο υγρό στο σώμα μας, που σχετίζεται με τη δημιουργία υποδόριου λίπους, επειδή μεταφέρει ουσιαστικά τα λίπη από τα εντερικά τοιχώματα.Το λεμφικό μασάζ βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας σε μηρούς, γλουτούς και κοιλιά, καθώς προωθεί τη φυσική μετακίνηση της λέμφου ανοδικά, μέσω συγκεκριμένης φοράς της μάλαξης.

Τέλος, το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σας προσφέρει το συγκεκριμένο μασάζ, είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού. Κάνοντας λεμφική μάλαξη είναι σαν να κάνετε μια επανεκκίνηση του οργανισμού σας, επαναφέροντας τις φυσικές λειτουργίες. Το λεμφικό μασαζ προτείνετε και για να βοηθήσει επικουρικά σε διάφορες παθήσεις, όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα αλλά και μεταχειρουργικά, για να βοηθήσει τον οργανισμό όταν υπάρχει οίδημα και τη γρηγορότερη επούλωση του οργανισμού.

Στο Sentire Massage εξειδικευμένοι θεραπευτές με ειδικές γνώσεις στο μασάζ λεμφικής παροχέτευσης με την χρήση κρεμομάσκας της Yellow Rose επιτυγχάνουν να δώσουν στον οργανισμό ολα τα οφέλη της λεμφικής μάλαξης αλλά και την σύσφιξη και την ενυδάτωση που έχει τόση ανάγκη το δέρμα σας

Διάρκεια Συνεδρίας 60′

Κόστος 37€