Στο Sentire Massage σχεδιάσαμε 4 μοναδικά στοχευμένες θεραπείες Massage με συνδυασμό βιολογικών αιθέριων ελαίων που η κάθε μία σας προσφέρει τα δικά της καταπληκτικά αποτελέσματα.

1)Sentire Muscle Release Massage.Ιδανική θεραπεία για δύσκαμπτους και πονεμένους μύες. Αυτός ο συνδυασμός αιθέριων ελαίων βοηθάει στην καταπολέμηση των μυϊκών πόνων, των αρθρώσεων,των διαστρεμμάτων, των ρευματισμών και των κυκλοφορικών προβλημάτων

2)Sentire Skin Magic Massage .Η θεραπεία σχεδιάστηκε για να κάνει θαύματα στο δέρμα. Το μείγμα ελαίων έχει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες για να τονώνει και να συσφίγγει το δέρμα καθώς και να βοηθάει με τις κηλίδες. Κρατάει μακριά την λιπαρότητα από το δέρμα και το κάνει να δείχνει υγιές.

3)Sentire Stress Relief Massage.Ο μαγικός συνδυασμός των αιθέριων ελαίων του δημιουργήθηκε για να σας φέρει σε μια εντελώς χαλαρή κατάσταση, ιδανική για ύπνο. Το μείγμα ελαίων θα σας βοηθήσει να μειώσετε τις καταστάσεις που σχετίζονται με το άγχος και τους πονοκεφάλους πριν σας νανουρίσει απαλά σε έναν ξεκούραστο ύπνο

4)Sentire Glorius Body Massage.Το μείγμα αυτό των αιθέριων ελαίων με κυρίαρχο το αισθησιακό άρωμα του σανταλόξυλου χαλαρώνει και ανακουφίζει από το στρες ενώ παράλληλα περιποιείται σε βάθος  το δέρμα.
Διάρκεια : 60′

Τιμή:30€